Sepänniemen lomakylän alue on viihtyisä ja rauhallinen. Hiekkaranta on matala ja turvallinen ja vesi on puhdasta. Lisäksi käytettävissäsi on veneet ja pelastusliivit. Kalastusvälineitä ja ulkopelivälineitä on mahdollisuus lainata panttia vastaan. Alueella on kauniin uimarannan lisäksi puulämmitteinen rantasauna, sähkösauna sekä savusauna ja palju.

Vastaanoton yhteydessä toimii kahvio ja elintarvikekioski, jossa keskiolutoikeudet. Aamiainen ja ruoka (mm. maukkaat ja tukevat pizzat!) tilauksesta.

Lomakylästä Tuurin Kauppakeskukseen n.9 km sekä Ähtärin eläinpuistoon 25 km.

Ajankohtaista

Ponnenjärvi NonStop 19.-20.5.2023

24 tuntia tauotonta juoksua Ponnenjärven ympäri. Yhden kierroksen pituus 10 km. Voit juosta, kävellä, sauvakävellä tai pyöräillä järven ympäri omaan tahtiisi tai kellokkaan mukana. Lähdät tasatunnein Sepänniemestä kellokkaiden johdolla alkaen perjantaina 19.5. klo 18.00. Myös polkujuoksureitti mahdollinen. Yritykset ja seurat, kaveriporukat ym haastetaan mukaan tapahtumaan. Reitti on virallisesti mitattu, joten maratonin suorittaminen on mahdollinen, Lisätietoja: 0400 900173.

Töysän Kotiseutumuseo

Voit halutessasi vierailla myös avain lomakylän vieressä sijaitsevassa Töysä-Seuran ylläpitämässä Kotiseutumuseossa. Museossa on esillä vuosisadan vaihteen ja sota-ajan paikallishistoriaa sekä suutari- ja kauppaesineistöä. Museoalueella on päärakennus, kaupparakennus, kaksi aittaa, vesimylly, pajarakennus ja sauna. Lisäksi Töysän Sotaveteraanit ovat rakennuttaneet alueelle sota-ajan korsun.