Sepänniemen lomakylän alue on viihtyisä ja rauhallinen. Hiekkaranta on matala ja turvallinen ja vesi on puhdasta. Lisäksi käytettävissäsi on veneet ja pelastusliivit. Kalastusvälineitä ja ulkopelivälineitä on mahdollisuus lainata panttia vastaan. Alueella on kauniin uimarannan lisäksi puulämmitteinen rantasauna, sähkösauna sekä savusauna ja palju.

Vastaanoton yhteydessä toimii kahvio ja elintarvikekioski, jossa anniskeluoikeudet. Aamiainen ja ruoka (mm. maukkaat ja tukevat pizzat!) tilauksesta. Kahvion yhteydessä myös Kioski-Bar Nappo, josta saa mm. jäätelöä ja hanaolutta.

Lomakylästä Tuurin Kauppakeskukseen n.9 km sekä Ähtärin eläinpuistoon 25 km.

Ponnenjärvi NonStop 24.-25.5.2024

12 tuntia tauotonta juoksua Ponnenjärven ympäri. Yhden kierroksen pituus 10 km. Voit juosta, kävellä, sauvakävellä tai pyöräillä järven ympäri omaan tahtiisi tai kellokkaan mukana. Lähdät tasatunnein Sepänniemestä kellokkaiden johdolla alkaen perjantaina 24.5. klo 18.00. Myös polkujuoksureitti mahdollinen. Yritykset ja seurat, kaveriporukat ym haastetaan mukaan tapahtumaan. Reitti on virallisesti mitattu, joten maratonin suorittaminen on mahdollinen, Lisätietoja ja ilmoittautumiset 0400 900173.

Pe 23.08.2024 klo 20.00 SKÄDÄM ja Klo 22.00 KOLMAS NAINEN

Liput myy Tiketti.
Kolmas nainen

Pe 30.08. Rääpiäiset ja La 31.08. 2024 perinteiset Venetsialaiset

Töysän Kotiseutumuseo

Voit halutessasi vierailla lomakylän naapurissa sijaitsevassa Töysä-Seuran ylläpitämässä Kotiseutumuseossa. Museossa on esillä vuosisadan vaihteen ja sota-ajan paikallishistoriaa sekä suutari- ja kauppaesineistöä. Museoalueella on päärakennus, kauppa- ja apteekkimuseo, kaksi aittaa, vesimylly, pajarakennus ja sauna. Lisäksi Töysän Sotaveteraanit ovat rakennuttaneet alueelle sota-ajan korsun.